До края на промоцията остават:

ENERGY SAVER - УСТРОЙСТВО, НАМАЛЯВАЩО КОНСУМИРАНАТА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ

Цена: 59,00 лв.

Промо
Цена: 29.5 лв.

Отстъпка: -50%


Наличност: В наличност

Артикулен номер: 1495

Поръчай сега

без регистрация

Съгласен съм с общите условия на сайта и защитата на личните данни (GDPR)

Наш оператор ще се свърже с вас в рамките на деня! (в работно време)

  • Сходни продукти
  • Описание
  • Видео

....

ENERGY SAVER - УСТРОЙСТВО, НАМАЛЯВАЩО КОНСУМИРАНАТА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ

   Вземи ENERGY SAVER и намали сметката за ток с до 30%

 

    ENERGY SAVER е компактен уред, който оптимизира работата на електрическата мрежа и по този начин постига значителна икономия на електроенергия.

   Ефективен - икономия на ток от 10% до 30%
   Универсален - подходящ както за домакинства, така и за предприятия
   Лесен за употреба - не е нужен монтаж. Просто го включете в произволен контакт

   ENERGY SAVER е базиран на нова технология за икономия на електричество и намалява до 30% разходите за ток на едно жилище. Всичко, което трябва да се направи е ENERGY SAVER да бъде включен в силов контакт в дома – по този начин той действа на всички електроуреди, които внасят смущения в ел. мрежа. Това включва климатици, хладилници, перални, прахосмукачки, телевизори, компютри, луминесцентно осветление, миялни машини, фризери, офис техника. При наличието на повече мощни импулсни консуматори /например два или три климатика в дома,/, до всеки един от тях се включва по един ENERGY SAVER. По този начин се осигурява максималната икономия на електроенергия в домакинството.

    Факт е, че в електрическата мрежа има много смущения, които могат да се оприличат на „снежинките” на телевизора. В подобна ситуация работят и електроуредите в домакинствата. На практика ENERGY SAVER действа като филтър на смущенията в електрическата мрежа и подобрява нейните параметри. Поради тази причина уредът не смущава и не влияе върху електромера. Напротив, той подобрява качеството на доставяния ток, изчиства паразитните смущения, които внасят електроуредите от работата си, и удължава техния живот. По този начин се постига икономия на електричество, крайният резултат от което е по-ниски сметки за ток. ENERGY SAVER е подходящ както за домакинства, така и за предприятия. 

Последно разгледани продукти